Liga 1

Surpriza la Steaua: "E posibil sa vina Boloni"

Ramas fara solutii dupa ce Olaroiu, Zenga, Hagi si Bergodi l-au refuzat, Gigi Becali este hotarat sa-si calce pe orgoliu si anunta ca sunt sanse ca Ladislau Boloni sa preia Steaua.
Cu doar 11 zile pana la reunire, Steaua nu are antrenor, iar sefii din Ghencea se dau peste cap sa gaseasca solutii. Una dintre el este Ladislau Boloni, fostul mare jucator al ros-albastrilor. "E posibil sa vina Boloni la Steaua. Eu nu am nimic cu el, as fi bucuros sa vina", a spus Gigi Becali.

Intre Boloni si Becali trecutul este plin de evenimente, jigniri si cuvinte grele aruncate dintr-o parte in alta. Becali spune ca a a trecut insa peste orice conflict. "Ce mare lucru cearta a fost? Am zis ceva, el a zis altceva. Stam acum sa tinem dusmanie?", a mentionat Becali.

Ramane insa de vazut ce pozitie va adopta si Boloni. Cum cel mai probabil va refuza, stelistii au si variante de rezerve. "Avem o lista cu patru-cinci antrenori din Italia. Analizam tot, il punem si pe Boloni, si vedem pe cine alegem", a explicat Becali.

Boloni mai are si o oferta de la PAOK Salonic, echipa pe care este foarte aproape sa o preia saptamana viitoare, dupa ce a ajuns la un acord cu conducerea clubului.

Onlinesport


Surpriza la Steaua: "E posibil sa vina Boloni"