Liga 1

Dorinel Munteanu spune ca Otelul isi va reveni si nu va mai pierde pana la final

Tehnicianul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat dupa remiza cu Dinamo, scor 3-3, ca formatia sa isi va reveni si va incerca sa nu mai piarda niciun meci pana la finalul campionatului.

"Sunt dezamagit ca am primit acele goluri pe final, dar va asigur ca ne vom reveni si vom incerca sa nu mai pierdem de acum pana la finalul campionatului", a spus Munteanu.

El a precizat ca mai sunt sapte etape in care spera in castigarea titlului. "Multumesc publicului, care a sustinut echipa in numar foarte mare. N-am decat cuvinte de lauda pentru suporteri. Au trait o dezamagire mare in minutul 90, dar ne vom revansa partidele viitoare", a mentionat tehnicianul.

Echipa Otelul Galati a terminat la egalitate, scor 3-3 (1-1), meciul disputat, sambata, pe teren propriu, in compania formatiei Dinamo, in etapa a XXVII-a a Ligii I, jucatorii dinamovisti reusind sa revina dupa ce au fost condusi cu 3-1, ultimul gol fiind marcat in minutul 90.

Golurile echipei Otelul au fost marcate de Antal '30, Giurgiu '52 si Pena '54. Pentru Dinamo au inscris C. Munteanu '36, Tucudean '86 si Grigore '90.

Mediafax



Dorinel Munteanu spune ca Otelul isi va reveni si nu va mai pierde pana la final