Liga 1

Dinu Gheorghe: "A doua oara nu s-a oprit nocturna"

Presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, sustine ca nocturna stadionului din Giulesti s-a oprit o singura data in timpul meciului cu Universitatea Craiova.
"A doua oara nu s-a oprit nocturna. Arbitrul trebuia sa intervina si sa opreasca jocul, daca se stingea. El n-a oprit ca n-a mai mers nocturna, a fluierat din alte motive. A durat doar o fractiune de secunda. Nu s-a stins nici o lumina! Lasati-ma de nocturna, hai sa vorbim despre altceva", a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Universitatea Craiova solicita castigarea meciului din Giulesti cu 3-0 la masa verde, dupa ce nocturna stadionului s-a oprit de doua ori.

Iata ce spune regulamentul:

Jocurile oficiale programate în nocturna care nu pot începe sau nu mai pot continua datorita, nefuncționarii, întreruperii funcționarii, respectiv a funcționarii necorespunzatoare a instalației de nocturna și care nu pot sa înceapa sau sa fie reluate în termen de maxim 60 de minute de la ora oficiala de începere, respectiv, de la momentul întreruperii se omologheaza cu rezultatul de 3 – 0 în favoarea echipelor vizitatoare.

Termenul de 60 de minute se aplica o singura data fie înainte de începerea jocului, fie din momentul întreruperii jocului de catre arbitru. Daca dupa începerea/reluarea jocului intervine o noua defecțiune a instalației de nocturna, jocul se va omologa cu rezultatul de 3 - 0 în favoarea echipei vizitatoare.

Onlinesport


Dinu Gheorghe: "A doua oara nu s-a oprit nocturna"