Liga 1

Dragomir a stabilit planul de lupta impotriva televiziunilor

Presedintele LPF Dumitru Dragomir sustine ca licitatia de luni nu a fost un esec, ba dimpotriva! Dragomir ii avertizeaza pe cei de la televiziuni ca nu au facut mare lucru prin acest boicot si spune ca vor fi scoase la vanzare noi pachete, mult mai valoroase. Dragomir a trecut apoi la amenintari.
"Este un succes real ce s-a intamplat astazi. Pe trei pachete, am luat aproape de 37 de milioane de euro, fara cele 10.5 milioane de euro pe care le vom obtine de la TVR. Ei au doar doua meciuri de optiunea 1 pe tot anul! Sa nu credeti ca nu ne-am gandit ca se vor intelege! Intr-o strategie pe care o face Adunarea Generala, mai avem 5 pachete importante, cu derbiuri, din august, septembrie si octombrie. Avem peste 60 de derbiuri care nu s-au dat", a spus Dumitru Dragomir la sportro.

De asemenea, Dragomir a avertizat televiziunile ca nu vor avea niciun rezumat de la meciurile din Liga 1 si ca patronii vor fi obligati sa nu mai dea declaratii.

"Plus ca nu am dat stirile si rezumatele! Exista televiziune fara stiri si rezumate? Cerem 75 de milioane de euro pe stiri si rezumate! Pai, ne santajeaza cineva pe noi? Dupa meciuri, nici un patron nu va mai da declaratii, nu va mai vorbi nimeni, va fi tacere totala! Se pun ei cu noi!?", a tunat Dragomir.

Vorbind despre pasii pe care ii va face pentru vanzarea celorlalte pachete, Dragomir a spus ca acestea nu vor mai fi impartite. "Va mai fi un singur pachet, care va contine toate meciurile. Vom face un caiet de sarcini nou, sa vad cum se vor mai intelege intre ei", a avertizat Dragomir.

Licitatia pentru vanzarea drepturilor de televizare din Liga 1 pentru urmatorii trei ani s-a transformat intr-un adevarat esec pentru Liga Profesionista de Fotbal. Dumitru Dragomir spera sa obtinta cel putin 100 de milioane de euro, insa in cele din urma a vandut doar trei pachete. Televiziunile s-au inteles intre ele si au cumparat doar trei pachete, iar Dumitru Dragomir a ramas socat: "Felicitari, ne-ati tras-o!"

Onlinesport


Dragomir a stabilit planul de lupta impotriva televiziunilor