Liga 1

Astra a invins Branestiul la Ploiesti

Astra Ploiesti a castigat partida de pe teren propriu cu Victoria Branesti, scor 2-0, prin autogolul marcat de Oprea in primul minut si golul reusit de Matel in prelungiri. Branestiul putea sa egaleze prin Novac,. insa acesta a sutat in bara la jumatatea reprizei secunde.
Meciul a inceput practic de la 1-0, scorul fiind deschis de gazde la cateva secunde de la fluierul de start, fara ca macar ploiestenii sa fi tras vreu sut spre sau pe cadrul portii adverse. Acest lucru a fost posibil datorita unui autogol. Bogdan Oprea deviind nefericit cu capul o minge centrata din cornerul executat de Junior Morais.

Desi golul marcat in primul minut anunta un meci alert si disputat, ritmul de joc al celor doua echipe nu a fost pe masura asteptarilor. Doar aparitiile in atac ale lui Miranda si incercarile de sut ale lui Oprea si Coman putand fi considerate ocazii de gol in prima repriza.

Astra s-a aratat mai periculoasa si in startul partii secunde, cateva actiuni de atac care l-au avut pe Budescu la finalizare dand mari emotii la poarta Branestiului. Apoi Simion si Novac au tecut consecutiv pe langa gol in aceeasi faza, ultimul sutand chiar in bara.

Desi oaspetii au cautat cu disperare atacul castigator care sa le aduca golul egalizator, cu trecerea timpului tot ploiestenii au fost cei care au presat si au atacat mai mult, avand si mai multe faze de poarta. Iar in prelungirile meciului, ploiestenii au reusit sa stabileasca scorul final prin Matel. Acesta a reluat fenomenal din voleu o pasa din lovitura libera indirecta din interiorul careului a Astrei si l-a lasat fara replica pe Stoicescu.

Onlinesport: Irina Maxim


Astra a invins Branestiul la Ploiesti