Liga 1

Atacantii de la U Cluj pun in garda Otelul

Atacantii Universitatii Cluj, Andrei Voican si Gabriel Machado, au declarat înaintea antrenamentului de marti ca pentru meciul de la Galati, cu Otelul, obiectivul e obtinerea a cel putin un punct.
Brazilianul Gabriel Machado, marcatorul golului cu care “U” Cluj a egalat la doi în meciul cu Unirea Urziceni (4-2), din etapa a XXI-a a Ligii I, a dat ca exemplu meciul din tur cu Otelul, când echipa clujeana a învins cu 2-1, si crede ca istoria se poate repeta si sâmbata. Machado l-a laudat pe Claudiu Niculescu si a spus ca se simte foarte bine în atac, alaturi de fostul international.

"Suntem mai linistiti acum, dupa aceasta victorie. Mergem la Galati sa câstigam. Si în tur Otelul era pe primul loc si i-am învins, putem face acelasi lucru si acum. Nu ma intereseaza daca ajutam vreo echipa printr-un eventual succes sau egal, pe noi ne priveste doar “U” Cluj si situatia noastra. Nu mi-am propus un anumit numar de goluri, important pentru mine e ca echipa sa câstige. Cu Niculescu ma simt foarte bine în atac. El are experienta si marcheaza, eu ma bucur daca-i pot da pase de gol”, a spus Machado, înaintea antrenamentului.

Andrei Voican, cel care a închis tabela în jocul cu Unirea Urziceni, cu un sut plasat, de la 20 de metri, a declarat ca succesul cu echipa ialomiteana a contribuit mult la îmbunatatirea moralului în rândul “studentilor”.

Voican crede ca tehnicitatea jucatorilor e atuul principal al Universitatii în confruntarea de la Galati. “Ma simt foarte bine si ma bucur ca am reusit sa marchez. Normal ca am avut pofta de joc, având în vedere ca în tur am evoluat doar în patru meciuri, iar cumulat nu cred ca am adunat mai mult de 45 de minute. Eu sper sa înscriu si contra liderului, asta daca voi juca. Vreau din tot sufletul sa luam un punct sau chiar pe toate trei la Galati. Nu cred ca e o reteta anume pentru o victorie la Galati, doar nu facem ciorbe. Îi putem surprinde prin daruire, sa alergam mai mult ca ei. Atuul nostru e tehnicitatea superioara a jucatorilor”, a spus si Voican.

Universitatea va evolua sâmbata, de la ora 15.00, pe terenul Otelului Galati, într-un meci contând pentru etapa a XXII-a din Liga I. În tur, "U" s-a impus la Alba Iulia cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Gaston Mendy si Gabriel Bostina, ultimul din penalti. Pentru galateni a marcat Csaba Borbely.

Mediafax



Atacantii de la U Cluj pun in garda Otelul