Liga 1

Final in Recurs: Pandurii - Otelul ramane decis la masa verde

Comisia de Recurs din cadrul LPF a respins, joi seara, memoriul gruparii Pandurii împotriva deciziei Comisiei de Disciplina, care a hotarât ca formatia din Târgu Jiu sa piarda, cu scorul de 0-3, la masa verde, partida cu Otelul Galati, din etapa a 19-a, au declarat surse din cadrul LPF.
Liga Profesionista de Fotbal nu a programat echipa Pandurii Târgu Jiu la partida cu Otelul Galati, de pe teren propriu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, din cauza datoriei gorjenilor catre FC Dinamo din transferul jucatorului Ilie Iordache.

Pe 3 martie, Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a omologat rezultatul de 0-3 în meciul Pandurii - Otelul Galati, oficialii gruparii din Târgu Jiu facând apel la acesta decizie.

Potrivit sursei citate, recursul finantatorului Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, împotriva hotarârii Comisiei de Disciplina privind suspendarea sa pe o perioada de sase luni si amendarea cu 150.000 de lei a ramas în pronuntare pentru data de 17 martie.

Pe 17 februarie, Adrian Mititelu a fost suspendat sase luni si amendat cu suma de 150.000 de lei de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal, în urma unei reclamatii venite din partea presedintelui LPF, Dumitru Dragomir. Dragomir a depus un memoriu, la sfârsitul lunii ianuarie, împotriva finantatorului clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, pentru declaratiile facute de acesta la adresa conducerii LPF.

Mediafax



Final in Recurs: Pandurii - Otelul ramane decis la masa verde