Liga 1

Andone nu vrea egal cu Rapid

Ioan Andone a declarat, marti, ca un rezultat de egalitate în partida cu Rapid, din etapa a XXI-a a Ligii I, nu va avantaja niciuna dintre echipe, crescând astfel distanta fata de primele clasate.
"Nu prea am dormit dupa meciul cu Pandurii, desi glumeam cu cineva ca suntem singura echipa din Bucuresti care am facut un punct etapa asta. Pentru noi a fost un esec, un egal cu Pandurii e un esec. Am cam avut insomnii din cauza asta. Puteam sa fiu mult mai linistit, mai ales ca jucam împotriva Rapidului, o echipa foarte buna într-un derbi bucurestean. Ei tot timpul au meciuri foarte grele si niciodata nu poti sa stii scorul. Dupa meciul cu Pandurii m-am cam dezumflat. Facem greseli si nu aveam voie. În conditiile actuale nu ar fi bun un egal în Giulesti. Pierdem amândoua, si Rapidul si noi. Distantele vor fi si mai mari la puncte", a spus Andone la restaurantul Pizza Hut, unde a împartit flori femeilor alaturi de mai multi jucatori de la cele doua echipe ale clubului.

Tehnicianul afirma ca echipa sa nu a renuntat înca la obiectivul stabilit la începutul anului, câstigarea titlului de campioana: "Înca nu ne-am luat adio de la tiltu. Asteptam urmatoarele trei etape, daca facem noua puncte ne mai gândim. Daca nu, ne ramâne Cupa României si sa ne clasam în primele trei în campionat. Ca obiectiv ramâne Cupa României în primul rând si în campionat sa urcam pas cu pas. Asta am si vrut, dar un semiesec ca asta îti da toate planurile peste cap. Daca faceam sase puncte pâna acum, am fi putut sa urcam în clasament pâna pe locul trei. Dar dupa egalul asta e mai greu sa prinzi locul trei. Primele trei echipe au deja destule puncte în fata noastra".

Referitor la posibilitatea ca arbitrul Alexandru Tudor sa fie delegat la Rapid-Dinamo, Andone a spus ca ar fi cea mai buna alegere. "Tudor e un arbitru bun, l-am vazut acum la ultimul meci, impecabil, nu ai ce sa-i reprosezi. Daca jucam acasa poate nu mi-l doream, ca fragmenta jocul, dar jucând în deplasare nu am ce sa comentez. Mai ales ca e în forma", a mai spus Andone.

Antrenorii si jucatorii de la prima echipa si de la echipa a doua au împartit flori doamnelor si domnisoarelor la Baneasa Shopping City, la Spitalul Clinic CF2, la Rin Grand Hotel si la Pizza Hut-Dorobanti cu ocazia zilei de 8 Martie.



Andone nu vrea egal cu Rapid