Liga 1

Dorinel Munteanu exulta dupa 1-0 cu Rapid: "Victorie pe deplin meritata"

Antrenorul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat ca este bucuros pentru victoria obtinuta, sâmbata, cu 1-0, în fata formatiei Rapid, în timp ce directorul general Marius Stan a mentionat ca cele trei puncte sunt pretioase, însa nu si decisive, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Sunt foarte bucuros de rezultat, am învins o echipa foarte buna a campionatului. Reprizele au fost diferite, daca prima a fost una echilibrata, pe cea de-a doua am dominat-o, fortând înscrierea unui gol. Am avut si sansa la o ocazie mare a Rapidului, pe final, dar consider victoria pe deplin meritata si sunt multumit de ceea ce au facu baietii în teren azi", a spus Dorinel Munteanu.

Tehnicianul s-a declarat multumitor si de atmosfera creata de publicul de la Galati: "Publicul a fost extraordinar si îmi doresc sa fie la fel la toate partidele pe care le mai avem de disputat".

La rândul sau, directorul general al clubului Otelul, Marius Stan, a mentionat ca cele trei puncte sunt "pretioase, dar nu decisive". "Sunt puncte foarte pretioase pentru ca au fost obtinute în fata unei contracandidate la titlu, însa nu sunt si decisieve, mai sunt multe meciuri pâna la finalul campionatului. Jucatorii nu au avut o prima speciala pentru acest meci, ei sunt premiati doar pe calupuri de câte patru meciuri", a spus Stan.

Referitor la faptul ca jucatorii Otelului au cântat, dupa meci, la vestiare "Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc", Marius Stan a spus: "Este normal, sunt acolo, este meritul lor si speram sa fim pâna la final".

Marcatorul golului echipei Otelul, Marius Pena, a precizat ca jucatorii trebuie sa ramâna cu picioarele pe pamânt, deoarece campionatul nu este jucat. "Sunt fericit ca am marcat, dar nu este metritul meu, este al întregii echipe. Antrenorul va decide daca voi merita sa fac parte din primul 11 de acum înainte. Sunt puncte extrem de pretioase, dar trebuie sa ramânem cu picioarele pe pamânt, campionatul e departe de a fi jucat", a spus Pena.

Echipa Otelul Galati a învins, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia Rapid, într-un meci contând pentru etapa a XX-a a Ligii I. Golul echipei Otelul a fost reusit, în minutul 68, de Marius Pena.

Mediafax


Dorinel Munteanu exulta dupa 1-0 cu Rapid: "Victorie pe deplin meritata"