Liga 1

Andone explica problemele lui Dinamo

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andoe, a vorbit despre problemele pe care le-a intampinat echipa sa in remiza cu Pandurii Targu Jiu, scor 2-2.
"Meritam sa castigam cele trei puncte, dar nu mi-a placut jocul echipei mele, mai ales dezorganizarea. Balgradean a facut o imprudenta la golul doi, dar nu a fost penalty, ci o simulare. Din pacate nu am aratat o crestere fata de jocul cu Sportul. Mai avem mult de lucrat, Pandurii a avut o posesie mai buna ca a noastra. Au fost destul de agresivi! In aparare am fost destul de lejeri, ma refer la Oscar, Grigore si Balgradean. Foamea de a juca la Dinamo ar trebui sa fie foarte mare! Suporterii au nevoie de victorii pentru a da speranta unui joc bine facut. Ma linistesc problemele din aparare. Revenim la hiba noastra! Nu il acuz pe Vlad Munteanu, se intampla sa mai ratezi", a spus Andone.

Dinamo si Pandurii au terminat la egalitate, scor 2-2, intr-un meci plin de evenimente din etapa a XX-a a Ligii 1. Alexe si Torje au inscris pentru gazde, in timp ce Apostu si Voiculet pentru oaspeti.

In minutul 89, Dinamo a ratat un penalty prin Vlad Munteanu, care a trimis peste poarta.

Onlinesport


Andone explica problemele lui Dinamo