Liga 1

Florin Tene: "O remiza la Bistrita nu ne ajuta cu nimic"

Antrenorul echipei Sportul Studentesc, Florin Tene, a declarat, joi, într-o conferinta de presa, ca un rezultat de egalitate în partida din deplasare cu Gloria Bistrita nu ajuta cu nimic formatia sa, precizând ca gruparea bucuresteana va merge sa câstige partida cu ardelenii.
"Vom avea un meci greu cu Gloria Bistrita. Ca de obicei, noi vom merge încrezatori acolo si speram sa câstigam cele trei puncte puse în joc. Jucatorii sunt putin nemultumiti dupa înfrângerea cu Dinamo, pentru ca a fost un meci în care se putea scoate cel putin un egal. O remiza la Bistrita nu ne ajuta cu nimic. Mergem sa câstigam, chiar daca Bistrita este o echipa buna, cu un lot foarte bun, cu un antrenor foarte bun si cu o conducere foarte buna", a spus Tene.

Tehnicianul a precizat ca echipa sa are multi jucatori talentati, admitând însa ca acest lucru nu a ajutat pe Sportul sa obtina prea multe rezultate pozitive.

"Jocul spectaculos nu ne-a ajutat sa obtinem prea multe rezultate bune, dar Sportul are multi jucatori talentati si din aceasta cauza ni se spune «gasca nebuna». Practicam un fotbal frumos, dar rezultatele nu sunt de partea noastra", a adaugat Florin Tene.

Fundasul echipei Sportul Studentesc, Raul Ciupe, considera ca echipa sa a fost dezavantajata de arbitru în partida cu Dinamo, pierduta cu scorul de 0-1.

"Tinând cont de conditiile în care s-a jucat meciul cu Dinamo, pe un teren destul de moale, am avut si noi sansele noastre. Din pacate pentru noi, am ratat, iar ei au înscris si astfel s-a terminat 1-0 pentru ei. Cred ca am fost si dezavantajati de arbitri. Am avut un penalti clar, iar la faza când ni s-a anulat golul pe motiv de ofsaid, se putea acorda credit atacantului. Am vazut ca la meciul dintre FC Timisoara si Gaz Metan Medias, la al doilea gol al lui Zicu, acelasi gen de faza s-a judecat exact invers. Pentru noi conteaza fiecare meci, tinând cont de situatia din clasament pe care o avem, iar orice decizie ne influenteaza foarte mult", a spus Ciupe.

Fundasul a afirmat echipa sa mai are sanse sa se salveze de la retrogradare: "Avem sanse destul de mari la Bistrita, tinând cont de lotul pe care-l avem noi si de cel pe care îl are Bistrita. Ei formeaza o echipa buna, au un joc bun acasa, dar noi urmarim sa luam toate cele trei puncte. La fel cum echipele aflate la 10 puncte de primul loc spera la titlu, nu vad de ce nu am spera si noi la salvarea de la retrogradare".

Partida Gloria Bistrita - Sportul Studentesc se va disputa sâmbata, de la ora 17.00, în cadrul etapei a XX-a a Ligii I.

Mediafax



Florin Tene: "O remiza la Bistrita nu ne ajuta cu nimic"