Liga 1

Acord intre Steaua si Bistrita pentru Moraes

Gigi Becali a anuntat ca echipa din Ghencea a ajuns la un acord cu Jean Padureanu pentru transferul lui Junior Moraes. Becali se gandeste sa-l aduca la Steaua si pe Wesley Lopes de la FC Vaslui.
Steaua este gata sa-i plateasca lui Jean Padureanu 700 de mii de euro pentru transferul lui Moraes, suma care il multumeste pe Lord, dar brazilianul complica lucrurile.

Moraes detine 30% din drepturile federative si solicita 300 de mii de euro Stelei. Ros-albastrii il trimit pe Moraes sa-i ceara banii lui Jean Padureanu, insa patronul bistritenilor nu este de acord in aceste conditii.

Becali il asteapta in aceste zile pe Moraes la negocieri si este gata sa ii ofere 150 de mii de euro la semnatura, plus un salariu de 120 de mii de euro pe sezon.

Pe de alta parte, Becali il vrea la Steaua si pe Wesley Lopes, insa acesta ar putea ajunge din vara. Becali ii ofera 250 de mii de euro la semnatura brazilianului, cu un salariu de 120 de mii de euro.

Contractul ar urma sa se intinda pe un sezon, cu drept de prelungire din partea ros-albastrilor. In cazul in care contractul va fi prelungit, Wesley va mai primi 250 de mii de euro.

Onlinesport


Acord intre Steaua si Bistrita pentru Moraes