Liga 1

Adrian Cristea, la U Cluj

Finantatorul Universitatii Cluj, Florian Walter, a declarat luni seara ca a încheiat transferul fotbalistului Adrian Cristea la echipa ardeleana, jucatorul semnând un contract valabil pentru urmatorii trei ani si jumatate.

Walter s-a declarat extrem de multumit de alegerea facuta spunând ca are încredere în noul sau jucator. "Adrian Cristea a semnat pe trei ani si jumatate cu U Cluj. Nu pot decât sa ma bucur ca a ales sa vina la noi. Eu am mare încredere în el. Sunt convins ca la “U” Cluj are toate atuurile sa-si relanseze cariera”, a declarat Florian Walter pentru MEDIAFAX.

Transferul lui Adrian Cristea de la Dinamo Bucuresti la U Cluj s-a efectuat în contul unei datorii de aproximativ 1,5 milioane de euro pe care clubul bucurestean a avut-o catre finantatorul "Sepcilor rosii". Cristea urmeaza sa se prezinte pe 7 ianuarie la pregatirile echipei clujene. Mijlocasul este cel de-al patrulea transfer al Universitatii Cluj în ultimele doua saptamâni, dupa Marius Popa, Elias Bazzi si Menasser Nasser.


Adrian Cristea, la U Cluj