Liga 1

Andone despre meciul cu Steaua: "E ultima sansa"

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, sustine ca partida cu Steaua de duminica reprezinta ultima sansa a baietilor sai de a se mentine in lupta pentru titlu.
"Meciul cu Steaua este ultima sansa de a fi sus. Daca pierdem si cu Steaua, avem un program dificil in continuare, iar lucrurile se pot complica. Baietii mi-au cerut sa intram cu o zi inainte in cantonament, am ramas uimit. Pentru mine, astea sunt meciurile adevarate, acum vedem fata adevarata a jucatorilor", a spus Ioan Andone la Digi Sport.

Totodata, Andone a mentionat ca nu se gandeste sa termine pe primul loc la finalul turului. "Daca in iarna, vom fi la 3-4 puncte in spatele echipei de pe primul loc, vom avea sanse mari la titlu", a adaugat Andone.

In ceea ce priveste sansele din derby, Andone a sustinut ca isi doreste ca stelistii sa se considere favoriti. "Nu exista favorite. As vrea ca cei de la Steaua sa creada ca sunt favoriti, m-ar ajuta", a punctat Andone.

Referitor la problemele de efectiv, Andone a mentionat ca Adrian Cristea a inceput pregatirile cu echipa, in timp ce Emilian Dolha si-a revenit. Situatia lui Liviu Ganea nu este clara deocamdata.

Partida dintre Dinamo si Steaua se va disputa duminica, de la ora 20:30, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Andone despre meciul cu Steaua: "E ultima sansa"