Liga 1

Hizo a condus primul antrenament la Vaslui: "Urmeaza sa semnez contractul"

Tehnicianul Viorel Hizo a declarat ca urmeaza sa semneze un contract cu gruparea FC Vaslui, la care va fi antrenor interimar, el conducând deja prima sedinta de pregatire, vineri seara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Nu am semnat înca un contract, urmeaza sa semnam. Trebuie sa lucram bine pentru a putea reusi sa iesim din perioada mai proasta a Vasluiului. Eu discut destul de des cu domnul Porumboiu (n.r. - finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu). Am avut oferte si de la alte cluburi, dar le-am refuzat pentru ca nu m-au încântat. Vasluiul are o echipa destul de valoroasa, care trebuie sa-si puna amprenta în campionat. Nu avem obiectiv, însa cred ca Vasluiul poate sa revina si în lupta pentru titlu", a spus Hizo.

 

Tehnicianul a precizat ca nu s-a întâlnit cu antrenorul spaniol Juan Ramon Lopez Caro, suspendat. "Ce treaba am cu el?", a afirmat Hizo.

Viorel Hizo, care a sosit, vineri, la Vaslui, îl va avea ca secund pe Dorin Zotinca, iar antrenorul portarilor va fi Ioan Mangeac, revenit dupa ce a demisionat joi.

Tehnicianul Juan Ramon Lopez Caro a fost suspendat din functie, în urma unei decizii luate, vineri, de Consiliul de Administratie al FC Vaslui, antrenorul spaniol urmând sa fie cercetat disciplinar.

FC Vaslui a anuntat, într-un comunicat, ca pe perioada suspendarii lui Lopez Caro va apela la serviciile unui antrenor interimar.

Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat joi, dupa sedinta de pregatire condusa de Lopez Caro, ca mai sunt mici detalii de pus la punct privind rezilierea contractului tehnicianului.

În replica, Josep Vandellos, avocatul lui Caro, a anuntat, printr-un comunicat, ca tehnicianul spaniol nu intentioneaza sa cedeze "presiunilor la care este supus în mod constant" de oficialii gruparii moldovene.

Conducatorii clubului îi reproseaza lui Caro rezultatele slabe ale echipei, dar si modul în care pregateste formatia.

Viorel Hizo a antrenat echipa FC Vaslui în sezonul 2006-2007 si în 2008.

Mediafax



Hizo a condus primul antrenament la Vaslui: "Urmeaza sa semnez contractul"