Liga 1

Astra da lovitura in Regie

Astra Ploiesti a plecat cu trei puncte importante din Regie, dupa victoria cu 1-0 obtinuta in urma unui gol siret al lui Kehinde Fatai. Sportul a atacat constant, dar fara consistenta si ramane fara victorie sub comanda lui Viorel Moldovan in Liga 1.
Disputata in fata a aproximativ 700 de spectatori, partida din Regie a inceput furtunos. Dupa doar zece secunde, studentii au cerut penalty, insa jocul s-a mutat imediat la cealalta poarta, unde Fatai a ratat o sansa importanta de a deschide scorul, dupa un sut ce s-a dus la o palma de bara.

Elevii lui Viorel Moldovan au pus stapanire pe joc dupa aceasta faza si au atacat continuu, in special in banda stanga, unde Dacian Varga cerea cu disperare baloane.

Varga a avut cateva actiuni utile in banda stanga, insa centrarile sale au fost reluate slab de Costin Curelea.

Miranda a fost aproape de un gol spectaculos in minutul 24, cu o lovitura de cap care s-a dus putin peste poarta, iar in cele din urma prahovenii au intrat in avantaj la cabine.

Bogdan Patrascu a facut o gafa de incepator, pasand prea slab cu pieptul catre Niculescu, iar pantera Fatai a fost pe faza si a inscris din unghi, dupa ce a drbilat portarul.

Partea secunda a avut acelasi registru tactic, cu Sportul la timona si oaspetii gata sa dae lovitura pe contraatac prin letalul Fatai, caruia i-au tremurat picioarele in minutul 48.

Vazand ca actiunile colective nu dau roade, studentii si-au incercat norocul prin suturi de la distanta, iar Maxim a fost aproape de o super reusita in minutul 81, insa transversala l-a salvat pe Grigore.

S-a terminat 1-0 in favoarea prahovenilor, iar Sportul nu da rezultate sub comanda lui Viorel Moldovan, in timp ce Astra straluceste cu Tibi Selymes la timona.

Onlinesport


Astra da lovitura in Regie