Liga 1

Sportul si Branestiul au remizat in Regie

Sportul Studentesc a terminat la egalitate, scor 2-2, partida de pe teren propriu cu Victoria Branesti, dupa ce in minutul 10 conducea cu 2-0. Curelea a marcat in primul minut, Varga a majorat diferenta din penalty, tot de la 11 metri reusind Olariu sa reduca din diferenta. Scorul final a fost stabilit prin reusita lui Dorin Popa din ultimele minute.
La primul meci al lui Viorel Moldovan pe banca Sportului, studentii au reusit sa stabileasca un nou record, cel putin in acest an, marcand cel mai rapid gol inainte de secunda 30 a meciului. Florin Maxim a centrat perfect din lateral la Curelea, iar acesta n-a ratat tinta din careu.

Nu era nici minutul 10 al intalnirii si Sportul conducea deja cu 2-0, dupa ce Dacian Varga a transformat cu siguranta un penalty acordat de Marius Avram, in urma unui fault al lui Iacob asupra lui Tibi Balan in careu.

Oaspetii au revenit insa pe tabela in minutul 20. Dupa ce ca nu le-a iesit nimic in joc pana in acel minut, prima actiune mai inchegata de atac a oaspetilor a adus un penalty pentru Branesti, Olariu fiind faultat in careu de Patrascu. Tot Olariu a transformat de la punctul cu var si a redus din diferenta.

Din acel moment, Sportul a cedat teren treptat, permitand Victoriei sa urce tot mai amenintator in ofensiva si sa domine jocul la mijlocul terenului. Jocul bun al trupei lui Ilie Stan s-a mentinut si in primele minute de dupa pauza, pana cand Sportul a reusit sa echilibreze, lucru la care a contribuit marea ocazie a lui Varga din minutul 50.

Curelea a amenintat si el poarta lui Stoicescu la cateva minute distanta, lovitura sa de cap din centrarea lui Postolache fiind deviata putin pe langa poarta. Tot Curelea a semnat si cea mai mare ocazie a gazdelor, dupa ce in minutul 62 mingea sutata de el din lateral a intalnit bara portii Branestiului.

Dominarea studentilor a devenit tot mai evidenta dupa jumatatea reprizei secunde, cand s-au inmultit atacurile si ocaziile la poarta Branestiului. Stoicescu a aratat insa ca are valoare si a deviat cu varful degetelor un sut al lui Varga din minutul 76, pentru ca dupa cateva secunde sa pareze incredibil o ghiulea lansata de Patrascu din afara careului.

Cu aproape zece minute inainte de finalul timpului regulamentar de joc, Dorin Popa a restabilit egalitatea pe tabela in urma unei faze fixe. Olariu a executat scurt o indirecta pana la Popa, al carui sut langa bara nu a putut fi scos de Niculescu.

Sportul Studentesc: 12. V. Niculescu - 15. Ciupe, 24. Patriche, 13. Ghinga, 23. Maxim - 30. Cr. Irimia (8. Nae '39, 18. Chihaia '90), 7. Patrascu - 28. T. Balan, 10. Ferfelea (22. Postolache '56), 20. D. Varga - 9. Curelea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Victoria Branesti: 27. Stoicescu - 28. Straut (26. V. Negru '59), 5. Sg. Bar, 15. Al. Iacob, 16. E. Nicola - 20. Ispir, 8. D. Popa, 17. Olariu, 4. Nicoara - 11. V. Simion (30. R. Avram '78), 10. B. Oprea (29. C. Prodan '69). Antrenor: Ilie Stan.

Cartonase galbene: Patriche '20, T. Balan '35 / Sg. Bar '9, Straut '37.

Arbitri: Marius Avram - Iulian Radu, Mircea Orbulet - Andrei Chivulete

Onlinesport: Irina Maxim


Sportul si Branestiul au remizat in Regie