Liga 1

Astra si Craiova, incapabile sa castige

Derbiul codaselor dintre Astra Ploiesti si Universitatea Craiova a fost un meci de lupta, in care ambele formatii au aratat de ce nu au obtinut nici o victorie in acest sezon. Astra - Craiova s-a terminat 2-2, iar ambii antrenori sunt in pericol sa fie demisi.
Confruntarea de la Ploiesti a pus fata in fata doua dintre echipele din Liga 1 care au avut cel mai start slab de sezon. Poate si din acest motiv, meciul a fost lipsit de spectacol, cele doua echipe reusind sa isi creeze rar ocazii, in pofida celor patru goluri de pe tabela de marcaj.

Stan a avut prima sansa de gol in minutul 16, insa s-a inmuiat in fata lui Lung si a sutat slab, in timp ce la cealalalta poarta, in minutul 27, Roman a fost oprit eronat in pozitie de singur cu portarul, pentru un ofsaid inexistent.

In acelasi minut prahovenii puteau deschide scorul, dar Popara a sutat incredibil de prost din doar sapte metri.

Oltenii au reusit in cele din urma sa preia conducerea dupa jumatate de ora de joc, la capatul unei gafe incredibile a lui Nogo, de care Piturca a profitat.

Avantajul oltenilor a durat doar noua minute, Popara reusind sa il invinga pe Lung cu un sut de la 30 de metri, la care portarul Stiintei a gafat incredibil.

Prahovenii au fost mult mai montati in partea secunda, iar insistenta lor s-a concretizat in mintuul 65, cand Gaman l-a faultat in suprfata de pedeapsa pe Fatai.

Veteranul Rohat a transformat fara emotii lovitura de pedeapsa, insa bucuria a durat doar zece minute, pentru ca Ciuca a egalat cu capul, dupa o lovitura de la colt.

Onlinesport


Astra si Craiova, incapabile sa castige