Liga 1

Andone: La pauza le-am spus jucatorilor sa se spele pe fata, sa se trezeasca

Antrenorul FC Dinamo Ioan Andone a declarat duminica seara, ca le-a spus jucatorilor sai, la pauza meciului cu Rapid, când erau condusi cu 2-0, sa se "spele pe fata, sa se trezeasca, pentru ca au cam dormit în prima repriza".
"Eu cred ca jocul, calitatea jocului a fost influentata de caldura , putea fi un spectacol mai frumos din punctul nostru de vedere. Avem o chestie de concentrare, am avut o prima repriza proasta ca si la Split si la Pandurii. Jucam pe bucati si asta ma deranjaza. În repriza a doua puteam sa mai înscriem trei goluri, dar eu nu sunt multumit pentru greselile facute, nu putem sa luam un campionat pe astfel de greseli, poate sa fie frumos pentru public. Sper sa le putem elimina cât mai repede, puteau fi chiar doua goluri diferenta si daca nu era caldura asta, clar mai puteam înscrie doua goluri. La pauza le-am spus jucatorilor sa se spele pe fata, sa se trezeasca, pentru ca au cam dormit în prima repriza. Nu stiu, cred ca trebuie sa ma vada la fata, la pauza, altfel nu-mi explic. Rapidul a jucat bine dar nu i-a fost de ajuns doar o repriza", a declarat Andone.

Andone a apreciat ca echipa sa este înca departe de ce ar trebui sa joace. "Probabil ca domnul Badea va remarca efortul depus si poate primesc si ei o prima, sunt convins de asta. Sper sa revina si Dragos Grigore, Goian e refacut total si ma bazez pe el. La Garat a fost o neîntelegere, el nu vorbeste româneste, i s-a spus sa bata mai repede si el nu a înteles. Cred ca a gresit Balaj, s-a grabit cu acel cartonas galben. Cred ca era bucuros daca se termina 3-3 pentru ca era spectacol. Suntem departe de ce ar trebui sa jucam noi, dar si un gol mai mult decât adversarul e bine. Vor mai veni jucatori, cu cât mai multi cu atât mai bine, poate si renuntam la unii, dar nu dintre cei care au avut deja oferte ci de altii care nu intra în vedereile mele în acest an. Cine credea ca poti întoarce Rapidul de la 3-0, cu cea mai buna aprare din campionat? Dar, asta e fotbalul, se poate întâmpla oricând", a adaugat Andone.






Andone: La pauza le-am spus jucatorilor sa se spele pe fata, sa se trezeasca