Liga 1

Adrian Falub: "Am obtinut un punct important impotriva unei echipe foarte bune"

Antrenorul Adrian Falub a declarat, vineri, ca echipa sa, FCM Târgu Mures, a obtinut un punct important împotriva unei formatii foarte bune, FC Vaslui, într-un meci în care a încercat sa apere "un fragil" 1-0, dar nu a reusit.

"Cred ca am obtinut un punct important împotriva unei echipe foarte bune. Am avut o prima repriza în care i-am blocat foarte bine, însa dupa pauza FC Vaslui a dominat categoric si si-a creat numeroase ocazii de gol. Dorinta noastra a fost sa aparam acel 1-0 fragil, însa am fost egalati pe final. A fost un egal meritat si mergem înainte si ne luptam în continuare pentru supravietuire", a spus tehnicianul în cadrul conferintei de presa de dupa meci.

Adrian Falub a adaugat ca echipa sa a demonstrat astazi ca merita sa joace în primul esalon al campionatului românesc. "Nu am venit la Vaslui sa pierdem, ci am venit sa jucam pentru a obtine un rezultat cât mai bun, cu o echipa foarte bine organizata, cu jucatori valorosi, la fel ca si antrenorul. FCM Târgu Mures a aratat ca o echipa care merita sa stea pe prima scena a fotbalului românesc", a mai spus antrenorul.

Echipa FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania formatiei FCM Târgu Mures, în cadrul etapei a II-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Gladstone '90, pentru FC Vaslui, si Dan Roman '20, pentru FCM Târgu Mures.

Mediafax



Adrian Falub: "Am obtinut un punct important impotriva unei echipe foarte bune"