Liga 1

Mitica introduce cenzura in Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a gasit solutia pentru acoperirea greselilor numeroase pe care arbitrii romani le fac. Dumitru Dragomir intoarce fotbalul romanesc in perioada comunismului, iar discutiile despre arbitraj nu vor mai fi permise.
Mitica Dragomir este hotarat sa introduca in noul contract pentru drepturile de televizare mai multe clauze suspecte. In timpul meciuirlor, Dragomir doreste ca reluarile fazelor litigioase sa fie afisate de cel mult trei ori, iar comentatorii nu vor avea dreptul sa dea un verdict.

De asemenea, Dragomir mai vrea sa introduca o clauza si mai ciudata. Problemele de arbitraj nu vor putea fi discutate nici dupa meci, in cadrul emisiunilor de analiza.

In aceste conditii, emisiuni precum Recursul Etapei (GSP TV) si Fotbal Club (Digi Sport), vor fi scoase din grila sau vor trebui sa isi schimbe formatul, in cazul in care drepturile TV vor ramane la consortiul RCS-Antena 1.

La celelalte televiziuni, fazele litigioase vor putea fi comentate ca si pana acum, insa fara imagini. Practic, vom avea o cenzura totala, iar arbitrii isi vor putea face de cap fara a fi trasi la raspundere.

Presedintele  LPF sustine ca aceasta decizie va fi luata din dorinta de a-i proteja pe arbitri. "Ne aliniem la standardele occidentale", a fost singurul comentariu pe care Dragomir l-a facut pe aceasta tema.

Onlinesport


Mitica introduce cenzura in Liga 1