Liga 1

Astra - Dinamo, meci intre prieteni

Liga 1 incepe plina de suspiciuni. Etapa 1 programeaza un meci cu un rezultat previzibil. Dinamo merge la Ploiesti, unde va intalni Astra, in fruntea careia se afla mai multi apropiati ai conducerii din Stefan cel Mare.
Relatiile dintre cele doua cluburi sunt de lunga durata. Dinamovistii si-au imprumutat mai multi jucatori la Ploiesti sezonul trecut, iar dupa meciul direct a izbucnit un scandal monstruos.

"Ai uitat cand mi-ai propus sa iti dau meciul?" - a fost intrebarea adresata de Ioan Neculaie la care Cristi Borcea nu a reusit sa ofere nici un raspuns.

Actualul presedinte al prahovenilor, Petre Buduru, s-a aflat pana in aceasta vara la Dinamo, insa implicarea sa la Astra este de lunga durata. "Cand antrenam CSM Ploiesti (n.n. fosta denumire a clubului), mergeam la clubul Dinamo sa discut cu Petre Buduru de fiecare data cand aveam o problema", a povestit Marius Sumudica.

In staff-ul celor de la Astra Ploiesti se mai afla Denis Serban, finul lui Cristi Borcea, si Mihai Stoichita, care in urma cu cateva zile a fost vazut alaturi de presedintele "cainilor rosii".

Suspiciunile asupra acestei partide sunt aplanate si de modul in care prahovenii s-au salvat de la retrogradare sezonul trecut, dupa o remiza in Stefan cel Mare in care dinamovistii au parut ca nu doresc sa castige.

Echipe probabile:
Astra Ploiesti:
Ebede - Matel, Mihalache, Rohat, Sandu - Strativa, Bornosuzov, Takayuki, Paulinho - Mihalcea, Luckacs
Antrenor: Mihai Stoichita

Dinamo:
Curca - Homei, Garat, Moti, Pulhac - Adrian Cristea, Margaritescu, N'Doye, Munteanu - Liviu Ganea, Marius Niculae
Antrenor: Ioan Andone

Onlinesport


Astra - Dinamo, meci intre prieteni