Liga 1

Dragomir anunta colapsul fotbalului romanesc

Dumitru Dragomir arunca fotbalul romanesc in aer cu o saptamana inainte de startul Ligii 1. Presedintele LPF sustine ca, pe langa International Curtea de Arges, mai sunt trei echipe care intentioneaza sa se retraga din campionat din cauza problemelor financiare. Numele la care Dragomir a facut referire sunt destul de grele, din fruntea clasamentului.
"Pe langa Pandurii Targu Jiu, mai sunt inca trei echipe care s-ar putea sa nu ia startul in noul sezon din cauza problemelor financiare. Sper sa putem incepe campionatul", a fost anuntul bomba facut la gsptv de Dumitru Dragomir.

Seful Ligii sustine ca principalul motiv pentru care echipele nu mai au forta sa continue in prima liga este legat de dorinta autoritatilor locale de a nu mai da bani.

Dumitru Dragomir a dat exemplul Timisoarei, echipa care are deja conturile blocate de ANAF din cauza unor datorii.

"Timisoara se poate desfiinta daca autoritatile locale nu o mai sprijina. Ce sa faca Iancu doar cu banii din drepturile de televizare? Ei reprezinta doar 10% din buget", a adaugat Dragomir.

Totodata, Dragomir a deplans situatia patronilor din Liga 1, aflati in impas financiar. "Patronii nostri au facut bani doar cat timp au mers imobiliarele. Nimeni nu a construit o fabrica in tara asta! Poate doar Porumboiu sa o duca bine si Neculaie de la Astra. In rest, sunt la pamant", s-a plans Dragomir.

Chiar si daca cele trei echipe la care Dragomir a facut referire vor incepe urmatorul sezon, seful Ligii s-a declarat sceptic ca vor si incheia. "O luna sau doua mai au cum sa supravietuiasca, dar apoi nu mai au de unde", a conchis Dragomir.

Onlinesport


Dragomir anunta colapsul fotbalului romanesc