Liga 1

Iancu, spre Rapid: "Iau cei mai buni jucatori de la Timisoara"

Aflat in conflict cu autoritatile locale din Timisoara, Marian Iancu ameninta ca va parasi gruparea de pe Bega. Destinatia probabila este Rapid, echipa a carei fan s-a declarat dintotdeana.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, sustine ca destinatia lui Marian Iancu este Rapid. Totodata, Mitica a cantat prohodul Timisoarei.

"Fara Iancu si Chivorchian, Timisoara e ca masina fara sofer. Iancu vrea sa investeasca la Rapid. Daca pleaca Iancu de la Timisoara, echipa va juca iar 20 de ani în liga a doua. El poate sa vânda tot, e echipa lui, sa-si scoata banii si sa vina actionar minoritar la Rapid", a spus Dragomir la sportro.

Marian Iancu este deranjat ca reprezentantii Consiliului Judetean Timis au hotarat sa nu ii mai acorde bonusul pentru calificarea in cupele europene. Iancu cere ori banii, ori constructia unui stadion modern pentru a ramane la Timisoara.

Actualul patron al banatenilor a refuzat sa spuna daca Rapid este echipa la care doreste sa investeasca, dar a anuntat ca nu va ajunge cu mana goala. "O sa iau cu mine cei mai buni jucatori de la Timisoara", a fost mesajul clar al lui Iancu.

Onlinesport



Iancu, spre Rapid: "Iau cei mai buni jucatori de la Timisoara"