Liga 1

Marius Stan a pus DNA-ul pe urmele lui Dorinel Munteanu

 Marius Stan, directorul general al echipei Otelul Galati, a declarat ca a facut demersuri atât la comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal, cât si la DNA Galati, pentru a verifica daca Dorinel Munteanu i-a trimis sms-uri patronului Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.
 "Consider ca singurul mobil al acestor acuzatii este faptul ca Dorinel a avut curajul sa dea în judecata niste persoane din fotbalul românesc. Eu îl consider pe Dorinel deasupra oricaror banuieli. Pentru a putea opri toate aceste speculatii am facut o adresa catre DNA Galati, prin care solicitam raspunsuri ferme si clare în aceasta problema. Sunt convins ca aceasta institutie poate elucida foarte repede acest caz. Acele sms-uri, daca exista, pot fi verificate. Pâna când nu vom primi un raspuns de la DNA cred ca nu mai are rost sa ne dam cu totii cu parerea. Dorinel se poate baza pe încrederea noastra. Daca se va dovedi ca acele sms-uri sunt reale ne vom desparti de Dorinel, dar eu sunt convins ca vom mai lucra mult timp de acum înainte", a declarat Marius Stan.

Seful Otelului a explicat si convorbirile pe care el si Dorinel Munteanu le-au avut în urma cu ceva vreme cu patronul Universitatii Craiova.

"M-a sunat domnul Mititelu înaintea partidei cu Pandurii pentru a-mi spune ca meciul a fost blocat la casele de pariuri. I-am spus ca Otelul va juca doar pe teren. Se pare ca nu a înteles mesajul meu si, înaintea meciului cu Poli Iasi, l-a sunat pe Dorinel Munteanu pentru a-i sugera ca echipa sa joace corect, sugestie pe care nu am primit-o cu draga inima. Când Dorinel mi-a spus de acea discutie l-am sunat pe Mititelu si pe un ton nu tocmai calduros i-am transmis sa-si vada de echipa lui si sa ne lase pe noi în pace", a spus Marius Stan.

Antrenorul formatiei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declara la Sport.ro ca nu a primit nicio înstiintare de convocare la Directia Nationala Anticoruptie si a afirmat ca daca se vor gasi mesaje telefonice între el si patronul Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, atunci va demisiona.

Mediafax


Marius Stan a pus DNA-ul pe urmele lui Dorinel Munteanu