Liga 1

Sumudica: "Intalnim Rapidul, dar si daca jucam cu mama voiam sa castig"

Antrenorul echipei Gloria Bistrita, Marius Sumudica, fost jucator al echipei FC Rapid, a declarat ca îsi doreste ca formatia pe care o pregateste sa învinga gruparea visinie pentru a ocupa un loc cât mai bun la sfârsitul campionatului si nu conteaza pentru el ca a evoluat pentru "feroviari".

"Va fi un joc foarte dificil, cu una dintre cele mai bune echipe din campionat. Vrem sa obtinem un rezultat cât mai bun, jucam la victorie, obiectivul nostru este sa încercam sa ne clasam pe locul noua daca se poate, daca nu, atunci locul zece si vom face totul pentru asta, chiar daca întâlnim un adversar puternic. Dorim sa lasam o impresie buna la ultimul meci din acest sezon, pe care vrem sa-l încheiem cu fruntea sus. Întâlnim Rapidul, dar si daca jucam cu mama acelasi obiectiv îl urmaream", a spus Sumudica pentru site-ul oficial al clubului Gloria.

Directorul tehnic Remus Vlad a afirmat ca meciurile cu Rapid au avut întotdeauna un farmec aparte. "Giulestiul este un loc pitoresc în fotbalul românesc, fanii sunt recunoscuti prin felul lor special de a-si sustine favoritii, plus ca este ultima partida din acest campionat si fiecare echipa are obiectivele ei. Ne propunem sa lasam o ultima impresie pe masura rezultatelor din acest retur, jucatorii nostri sa evolueze cu aceeasi ambitie si orgoliu, iar Marius Sumudica, fost jucator al Rapidului, sa demonstreze cu ajutorul echipei ce are de demonstrat", a spus el.

Meciul Rapid Bucuresti - Gloria Bistrita, din ultima etapa a editiei 2009-2010 din Liga I, va avea loc sâmbata, de la ora 16.30, pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu.

Mediafax



Sumudica: "Intalnim Rapidul, dar si daca jucam cu mama voiam sa castig"