Liga 1

Viorel Moldovan: "Va fi greu cu Pandurii, pentru ca e o echipa disperata dupa puncte"

Antrenorul echipei FC Brasov, Viorel Moldovan, a declarat, joi, într-o conferinta de presa, ca meciul cu Pandurii Târgu Jiu va fi foarte dificil pentru formatia sa, deoarece adversarii sunt sub presiune si "sunt disperati sa câstige puncte", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Stim ca va fi dificil al Târgu Jiu, pentru ca sunt convins ca cei de la Pandurii vor da totul pentru a se salva. Presiunea mare este pe ei în acest moment, nu pe noi. Trebuie sa fim pregatiti pentru o batalie mare în acest joc. Daca nu vom da dovada de o determinare totala nu vom reusi sa obtinem mare lucru. Le-am si spus baietilor ca daca nu dam si noi maxim, atunci va fi greu sa ne întoarcem cu puncte. Eu sper la o victorie însa vom vedea ce va fi", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a mai afirmat ca a discutat cu jucatorii sai si ca le-a spus ca în acest moment trebuie sa dea totul pentru viitorul lor. "Am discutat mult cu ei si le-am spus ca mai sunt 18 puncte puse în joc si ca trebuie sa luptam pentru o clasare cât mai buna la finalul sezonului. Este foarte important pentru ei, pentru ca multi sunt la final de contract, altii sunt cu gândul în alta parte si au toate motivele sa dea totul ca sa ajunga la mai bine, sau de ce nu, sa mearga mai departe la FC Brasov. Oricum ar fi, trebuie sa convinga ca au valoare", a precizat Moldovan.

În meciul cu Pandurii, de la FC Brasov vor lipsi Octavian Abrudan si Atilla Hadngay, suspendati, precum si Marius Maldarasanu si Danut Coman, accidentati.

Partida Pandurii Târgu Jiu - FC Brasov, din etapa a XXIX-a a Ligii I, se va disputa sâmbata, de la ora 15.00.

Mediafax



Viorel Moldovan: "Va fi greu cu Pandurii, pentru ca e o echipa disperata dupa puncte"