Liga 1

Andrei Ionescu si Vali Badea nu vor juca impotriva Universitatii Craiova

Jucatorii Andrei Ionescu si Vali Badea nu vor juca pentru Poli Iasi în meciul cu Universitatea Craiova de duminica, având în contracte clauze care le interzice sa evolueze împotriva echipei oltene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Badea a fost transferat de la Universitatea Craiova la Poli Iasi, în timp ce Andrei Ionescu a ajuns împrumutat de Steaua la gruparea moldoveana pentru acest retur. Între Universitatea Craiova si FC Steaua, a fost semnata o clauza conform careia daca mijlocasul ar juca împotriva formatiei oltene, gruparea din Bulevardul Ghencea este obligata sa achite 100.000 de euro.

Andrei Ionescu a declarat, joi, ca, desi este craiovean, doreste ca Poli Iasi sa câstige partida de duminica. "Nu am uitat faptul ca sunt craiovean si ca am crescut acolo. Vreau ca Poli Iasi sa câstige duminica, pentru ca sunt profesionist si tin cu echipa la care joc. Însa vreau si ca Universitatea Craiova sa nu aiba probleme. Domnul Mititelu m-a ajutat enorm. Mi-a dat o sansa importanta la 15 ani, m-a sustinut, mi-a influentat cariera si mi-a dat tricoul cu numarul 10 al Craiovei la 17 ani. De aceea eu nu pot sa fiu suparat pe dumnealui, indiferent de modul în care vorbeste despre mine. Are tot dreptul sa ma critice. Eu cred ca m-a facut tradator doar pentru ca a tinut foarte mult la mine", a explicat Ionescu.

Echipa Universitatea Craiova întâlneste, duminica, de la ora 13.30, pe propriul teren, formatia Poli Iasi, într-o partida contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

Mediafax



Andrei Ionescu si Vali Badea nu vor juca impotriva Universitatii Craiova