Liga 1

Craiova s-a impus clar cu Brasovul

Universitatea Craiova a castigat de o maniera categorica partida de pe teren propriu cu FC Brasov, scorul final 3-0 fiind stabilit in prima repriza prin reusitele lui Gaman, Barbu si Mihai Costea.
Dupa remiza cu FC Vaslui, Brasovul lui Viorel Moldovan a facut deplasarea la Severin, pentru o intalnire ce parea facila cu Universitatea Craiova. Realitatea din teren a fost insa alta.

In prima repriza pe teren a existat doar Universitatea. Astfel ca scorul de 3-0 de la pauza n-a surprins pe nimeni. Putin dupa un sfert de ora de joc, Valerica Gaman a deschis scorul cu un sut din 8 metri dupa o pasa din foarfeca venita de la Florin Costea.

Ocaziile s-au tinut lant la poarta lui Dani Coman si in minutul 25 era deja 2-0 pentru olteni, Radu Barbu marcand un gol de senzatie cu un sut plasat de pe loc de la 25 de metri, care l-a lasat intert pe Coman in careul mic. A treia lovitura si cea de gratie a venit in minutul 36. Dani coman a respins in extremis un sut al lui Florin Costea, mingea a ajuns la Mihai Costea al carui sut din voleu l-a lasat fara replica pe portarul brasovenilor.

Repriza secunda a fost mai slaba din punct de vedere calitativ. Prima parte a apartinut tot oltenilor, care si-au continuat jocul excelent, in timp ce brasovenii parca nu se regaseau in teren. De la jumatatea reprizei, craiovenii au cedat treptat initiativa, multumiti cu diferenta confortabila, insa brasovenii n-au reusit prea mult sa se apropie de poarta lui Lung.

Universitatea Craiova: 21. Lung - 32. Badoi, 7. Gaman, 4. Iliev (25. Firtulescu '46), 17. Balace - 30. Prepelita, 3. Barbu, 13. Dilevski - 9. M. Costea , 20. Dina (33. Trica '75), 10. Fl. Costea (88. Nicolae '77). Antrenor: Mark Wotte.

FC Brasov: 1. Coman - 20. Voicu, 4. Abdrudan, 55. Nuno Diogo, 3. Ezequias - 14. Roman (18. Cristescu '57), 10. Ilyes, 8. Grigore, 7. C.Munteanu - 11.Zaharia (21. Sburlea '57), 9. Hadnagy (19. Savici '76). Antrenor: Viorel Moldovan.

Onlinesport: Irina Maxim


Craiova s-a impus clar cu Brasovul