Liga 1

Hagi analizeaza returul

Fostul mare jucator roman Gica Hagi a analizat cursa incredibila pentru castigarea titlului in Liga I, considerand ca in acest an putem avea parte de o surpriza din partea Vasluiului.
"In acest moment este greu de spus cine va castiga campionatul. Este o lupta foarte stransa, batalia se va da intre primele sase echipe. Returul nu a inceput inca, iar in pregatire toate echipele joaca bine, dar vom vedea in campionat. Primele sase echipe se vor lupta, insa eu cred ca doar primele doua-trei formatii din clasament, cele aflate la egalitate, au sanse reale. Pot aparea si surprize precum Vasluiul, care este o echipa ambitioasa, dar mie nu imi place sa vorbesc dinainte pentru ca in fotbal nu poti sti niciodata ce se va intampla", a spus Gica Hagi la Radio Sport Total FM.

Cel poreclit "Regele" nu a dorit sa comenteze prea mult despre situatia echipei nationale, unde Giovani Becali l-a anuntat drept urmasul lui Razvan Lucescu din toamna acestui an.

"Nu pot sa spun prea multe pentru ca nu sunt angrenat in fotbalul mare. Ar fi bine sa ne calificam la Campionatul European, altfel ne va fi foarte greu sa mai vedem inca un turneu final la televizor. Bine ar fi sa ne calificam nu numai cu echipa mare, ci si la juniori", a explicat Hagi.

Onlinesport


Hagi analizeaza returul