Liga 1

Neagoe l-a infuriat pe Mititelu si a fost demis

Presedintele echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, l-a criticat pe antrenorul Eugen Neagoe pentru tactica gresita din meciul pierdut cu Otelul Galati, scor 0-1.
"In mare parte e ghinion. Cu exceptia meciului de la Cluj, mereu ne-am dominat adversarul si ne-am creat cateva ocazii de gol. Principala problema e lipsa unor jucatori maturi. Michael Baird ne ajuta foarte mult, crea spatii pentru ceilalti jucatori. In ultimele etape ne-a lipsit si Dilevski, iar Mitchell a revenit dupa 8 luni de pauza, in timp ce Gaman este intr-o forma proasta. In meciul cu Otelul asezarea in teren a fost gresita, noi am jucat din talent. Mihai Costea trebuia tinut langa Dinamo, nu in lateral. Asta e viziunea lui, asa vede el... Cu Neagoe am vorbit pentru ca Trica sa joace in ultimele 30 de minute, pentru ca de asta l-am luat. A jucat titular si in fata portii nu mai avea vlaga sa traga, nu mai putea. Din retur, suta la suta vom avea un nou antrenor", a spus Adrian Mititelu la Digi Sport.

Finantatorul oltenilor a mai mentionat ca in iarna vor pleca "patru-cinci-sase jucatori din actuala generatia".

Universitatea Craiova a pierdut din nou trei puncte in deplasare, scor 0-1, in fata Otelului Galati, dupa golul lui Silviu Ilie din minutul 40.

Onlinesport


Neagoe l-a infuriat pe Mititelu si a fost demis