Liga 1

'Printul' Cristea, chemat in Giulesti

Anuntul facut de Adrian Cristea dupa meciul cu Astra nu a ramas fara ecou. Jucatorul in varsta de 25 de ani este dorit de Rapid, iar conducatorii giulesteini ii dau asigurari ca nu va avea probleme cu suporterii, cum se intampla la Dinamo.
"Mi l-as dori foarte mult pe Adrian Cristea, este un jucator bun si mi-ar placea sa lucrez cu el", a anuntat Nicolae Manea.

Antrenorul giulestenilor l-a asigurat pe Cristea ca fanii vor uita rapid trecutul dinamovist in cazul in care transferul se va concretiza. "In Giulesti, jucatorii care sunt inventivi, sunt apreciati si iubiti de catre public. La ce calitati are, nu cred ca va avea probleme cu fanii", a adaugat Manea

In schimb, actionarii lui Dinamo nu par deloc incantati de propunerea facuta de giulesteni, transmitandu-le ca nu au bani suficienti pentru a-i cumpara pe Cristea si Zicu.

"Daca ii vor pe Cristea si Zicu la pachet, pretul este prea mare. Cand e vorba de Rapid, pretul este inestimabil", a replicat Vasile Turcu.

Astfel, Adrian Cristea mai are o sansa din Liga I, el fiind dorit si de CFR Cluj, unde ar putea ajunge la schimb cu Sebastian Dubarbier.

Onlinesport


'Printul' Cristea, chemat in Giulesti