Liga 1

Steaua, in garda inaintea meciului cu Astra

Stelistii se tem de Astra Ploiesti. Oficialii echipei din Ghencea spun ca partida cu Astra este cea mai dificila de pana acum, deoarece jucatorii lui Nicolo Napoli si-au demonstrat valoarea.
Rezultatele imprevizibile inregistrate de Astra pe teren propriu i-au pus in garda pe sefii Stelei, care se asteapta la o misiune extrem de grea la Ploiesti.

"Chiar daca in mod normal Steaua este castigatoare din start, meciul este foarte greu deoarece si terenul este foarte greu. Meciul va fi mult mai dificil decat cele de pana acum pentru ca au trecut destule etape, iar Astra nu cedeaza usor, vrea sa ramana in prima liga", a spus Valeriu Argaseala.

Presedintele Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, este de parere ca Steaua va reusi, totusi, sa se impuna la Ploiesti. "Astra nu este o echipa usor de batut, dar Steaua in deplasare joaca bine, nu a luat bataie. Stoichita este un profesor care stie bine sa le predea elevilor", crede Dragomir.

Partida dintre Astra Ploiesti si Steaua, din etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 16:00, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Steaua, in garda inaintea meciului cu Astra