Liga 1

Delegare suspecta la Craiova-Ceahlaul

La doar cateva zile dupa atacurile violente ale lui Adrian Mititelu la adresa lui Ionut Lupescu si Mircea Sandu, Vasile Avram l-a delegat la meciul Universitatea Craiova-Ceahlaul Piatra Neamt pe Radu Petrescu, arbitrul cunoscut in lumea fotbalului drept omul de casa al FRF.
Vasile Avram a facut, cel putin, o delegare neinspirata pentru partida pe care oltenii o vor disputa impotriva Ceahlaului. Radu Petrescu, fost angajat al FRF pana in urma cu cateva luni, va conduce partida din Banie, iar asupra lui planeaza diverse semne de suspiciune.

Petrescu este recunoscut ca un apropiat al oamenilor din Federatia Romana de Fotbal, pe care Adrian Mititelu i-a atacat dur in urma cu cateva zile, dupa arbitrajul din sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

De altfel, Radu Petrescu a mai fost implicat intr-un scandal de acest gen, dupa un meci intre FC Vaslui si FC Brasov. La acea vreme, Adrian Porumboiu a acuzat ca Petrescu a fost trimis cu tema clara dinspre FRF sa favorizeze echipa fostului selectioner Razvan Lucescu.

Inaintea meciului cu Ceahlaul, Adrian Mititelu a afirmat ca nu ia in calcul decat varianta victoriei. "Daca nici pe Ceahlaul nu batem, atunci pe cine? Va fi un meci foarte greu, fiindca intalnim o echipa alcatuita din jucatori foarte tineri, ambitiosi. Chiar daca a pierdut multe meciuri, Ceahlaul joaca si alearga foarte bine. Trebuie sa ii luam in serios si sa luptam, altfel nu avem nicio sansa", a spus Mititelu.

Probleme si la Astra-Steaua

O alta delegare neinspirata din aceasta etapa a fost facuta la meciul dintre Astra Ploiesti si Steaua, unde asistenti vor fi Daniel Hulubei si Mihai Artene, ambii din Vaslui. Tinand cont ca Steaua va juca etapa viitoare impotriva Vasluiului, prestatia celor doi tusieri trebuie urmarita atent.

Onlinesport


Delegare suspecta la Craiova-Ceahlaul