Liga 1

Dragomir reales la al cincilea congres

Surpriza de proportii la alegerile pentru presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal, unde Adunarea Generala l-a reales pe Dumitru Dragomir, unicul candidat, cu o majoritate covarsitoare. Proiectele ample si pe termen lung ale lui Mitica, dar mai ales viziunea sa profesionista asupra fotbalului si dorinta sa de a avea in Romania un fotbal curat si fara scandaluri i-au adus un nou mandat...
Chiar daca a fost reales fara emotii, Dumitru Dragomir a avut parte si de surprize neplacute. Clubul Pandurii nu a avut reprezentant, in timp ce campioana Unirea Urziceni s-a abtinut de la vot.

Parerea ta: Este Dragomir cel mai bun?

"Cei de la Pandurii n-au venit ca sa nu voteze impotriva mea. Au fost eleganti. As vrea ca mereu sa avem cate patru echipe in cupele europene. Dar sa nu ne bucuram prea mult, deoarece nu avem infrastructura. Patronii din Liga 1 nu prea mai au bani, deoarece nu merg imobiliarele in Romania!", a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir este presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din 1996, dupa ce in prealabil a fost vicepresedinte timp de patru ani.

"Nu schimbam nimic" - a fost deviza electorala a lui Dumitru Dragomir, care in ultima perioada le-a persmis conducatorilor cluburilor sa-si faca de cap si a creat mai multe avantaje cluburilor.

Onlinesport


Dragomir reales la al cincilea congres