Liga 1

Povesti din puscarie cu Marcel Lica

Fostul observator FRF, Marcel Lica, arestat timp de 29 de zile in dosarul coruptiei din fotbal, a vorbit in premiera despre clipele groaznice petrecute in arestul de la Pitesti, unde a impartit celula cu un violator, un ucigas si un talhar.
"Camera era de doi si jumatate pe sase metri, iar geamul care statea in permanenta deschis avea grilaj. In camera era un neon aprins pana tarziu in noapte si se stingea la cererea noastra. Eram, de asemenea, supravegheati cu camere 24 de ore din 24“, descrie Lica celula in care a stat aproape o luna. Toaleta se afla in camera. Era, de fapt, un WC turcesc, mascat de o bucata de panza", si-a inceput Marcel Lica relatarea din Adevarul.

Marcel Lica a povestit ca primele zile petrecute in arestul Politiei Pitesti au fost groaznice. "In primele doua zile am mancat doar un mar si am baut doua sticle de apa plata. Am dormit, vorba vine dormit, asa cum am venit de acasa", a mentionat el.

In cele 29 de zile cat a stat in arest, Marcel Lica a preferat sa manance ceea ce primea de la sotie, deoarece s-a convins din prima clipa ca mancarea din puscarie nu este una benefica. "Am luat niste varza calita. Era uleioasa, dar imi era pofta de o mancare gatita. In schimb, painea neagra era foarte buna. O aduceau aproape calda", a explicat Lica.

Totodata, Lica a explicat si care erau metodele prin care primea informatii din exterior. "Aveam un aparat radio in camera pe baterii. Dar nu puteam sa-l tinem deschis tot timpul. Bateriile nu ne ajungeau decat cateva zile", sustine fostul observator.

Eliberat din arest, Marcel Lica a slabit 6 kilograme in cele 29 de zile, iar acum si-a reluat activitatea de presedinte la Metalul Constanta.

Onlinesport


Povesti din puscarie cu Marcel Lica