Liga 1

Cornel Buta: "Nu cred ca ar fi o surpriza sa castigam la Cluj"

Jucatorul echipei Politehnica Iasi, Cornel Buta, a declarat, joi, ca nu ar trebui considerata o surpriza o eventuala victorie a formatiei din dealul Copoului in deplasare, cu CFR Cluj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Nu cred ca ar fi o surpriza sa castigam la Cluj. Intr-un asemenea meci se poate intampla orice. Venirea domnului Grigoras la Iasi ne-a redat placerea de a juca si acest lucru cred s-a vazut in ultima perioada, cand am obtinut trei succese consecutive in campionat si unul in Cupa. Domnul Grigoras a avut sapte victorii consecutive cand a antrenat la Galati. Nu vad de ce la Iasi nu ar putea sa aiba opt succese consecutive. Desi la prima vedere deplasarea de la Cluj pare foarte grea, eu nu cred ca lucrurile stau chiar asa. Pornim cu sansa a doua si tocmai de aceea noi nu avem nimic de pierdut. Altfel joci cand nu esti presat de rezultat. Daca noi vom repeta ultimele evolutii bune facute in campionat, eu cred ca putem pleca neinvinsi de la Cluj”, a declarat Cornel Buta.

Fundasul formatiei iesene a mai spus ca dupa venirea lui Petre Grigoras, Poli Iasi pefera sa joace in compania echipelor care evolueaza deschis: “Venirea domnului Grigoras a dus la schimbarea sistemului de joc si acum nu ne mai convin formatiile care se apara pe doua linii. Noua antrenorul ne-a spus ca trebuie sa atacam in continuu si chiar daca luam unul-doua goluri, trebuie sa dam cu unul mai mult decat adversarul. Tocmai de aceea, cred ca la Cluj va fi un meci frumos, deschis, in care oricare dintre cele doua echipe se poate impune. Noi speram ca vom reusi sa scoatem un rezultat pozitiv”.

Partida CFR Cluj - Poli Iasi va avea loc duminica, de la ora 21.45, in etapa a IX-a a Ligii I.

Mediafax



Cornel Buta: "Nu cred ca ar fi o surpriza sa castigam la Cluj"