Liga 1

A fugit de la Rapid sa semneze cu Dinamo?

Dat disparut de sefii Rapidului de aproximativ trei saptamani, Vladimir Bozovici spera sa devina liber pentru a isi gasi un nou angajament. Bozovici are deja o oferta de la Dinamo, insa aceasta este valabila doar daca va deveni liber de contract.
In timp ce Bozovici spera sa devina jucator liber de contract pentru a semna cu Dinamo, unde a mai fost dorit si in trecut de Mircea Rednic, clubul din Giulesti doreste sa depuna memoriu pentru suspendarea fotbalistului muntenegrean.

"In spatele actiunilor lui Bozovici se afla un club din Romania care il vrea. Agentul lui i-a bagat prostiile astea in cap, dar nu au nici o sansa! Il sfatuiesc sa revina la echipa pentru ca nu va deveni liber de contract, are salariul platit pe luna martie inclusiv", a spus Grigore Sichitiu.

Dupa ce a fost dat afara din casa pentru ca Rapidul nu i-a platit chiria, Bozovici si-a luat familia si a plecat in Serbia, jurandu-se ca nu se va mai intoarce niciodata in Giulesti. Sefii Rapidului i-au gasit un nou apartament muntenegreanului, dar acesta este de negasit.

Bozovici este unul dintre jucatorii preferati ai lui Mircea Rednic si ar putea evolua in Stefan cel Mare din vara, in cazul in care va deveni liber de contract.

Onlinesport


A fugit de la Rapid sa semneze cu Dinamo?