Liga 1

Argaseala: "Delegarea lui Deaconu e periculoasa"

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a catalogat delegarea lui Alexandru Deaconu la derby-ul cu Dinamo drept una periculoasa.
"Delegarea lui Deaconu e periculoasa atata timp cat lumea din fotbal face acuzatii inainte de meci. In fotbal trebuie sa pornim de la prezumtia de vinovatie. La meciul cu Rapid, Deaconu a arbitrat corect si decizia ca meciul sa se termine cu 3-0 a fost regulamentara. Orice delegare e discutabila, pentru ca oricine e liber sa zica ce vrea. Este un arbitru de pe lista FIFA si ne-a dezavantajat si pe noi in unele meciuri, dar asta e, nu avem ce face", a declarat Argaseala.

Din acest motiv, Argaseala se teme ca Steaua ar putea fi dezavantajata, tocmai pentru ca Deaconu sa demonstreze ca nu este stelist.

"Nu inteleg de ce se face atata caz de delegarea lui Deaconu. Toate acuzatiile celor de la Dinamo, ca Deaconu e arbitrul Stelei, se vor intoarce impotriva noastra pentru ca, in situatia in care va gresi, se va zice ca a ajutat-o pe Steaua. Orice decizie a lui va fi interpretata ca fiind pro Steaua", a adaugat el.

Referitor la situatia contractuala a lui Dorinel Munteanu, Argaseala a precizat ca Dorinel trebuie sa isi rezolve singur situatia cu cei de la Universitatea Cluj, care ii solicita 100.000 de euro pentru a ii rezilia contractul.

"Inca suntem in discutii cu cei de la "U". Ei inteleg altfel problema, conducatorii lor incearca sa faca presiuni, nu doresc rezilierea contractului, dar vom merge saptamana viitoare sa rezolvam probema. Ei vor sa recupereze sumele pe care le-au cheltuit cu Dorinel, dar nu este problema noastra, nu noi trebuie sa platim", a precizat seful Stelei.

Onlinesport


Argaseala: "Delegarea lui Deaconu e periculoasa"