Liga 1

Exclusiv | Suporterii Stelei nu sunt in razboi cu echipa

Unul dintre liderii de galerie ai formatiei din Ghencea a acordat un interviu in exclusivitate pentru Onlinesport, in care a vorbit atat despre incidentele de la Galati cat si despre relatia dintre galerie si clubul Steaua, dorind sa demonteze acuzele cum ca suporterii ar fi in razboi cu jucatorii sau cu Lacatus.
Cum vi s-a parut gestul lui Ogararu de la Galati cand a rupt bannerul de pe gard?

Acolo a fost ceva special direct intre el si baietii din galerie cu care se intelege foarte bine, cei de la sud. George are o relatie speciala cu cei care au facut mesajul, iar gestul facut de el de a indeparta bannerul de pe gard a fost un mesaj catre suporteri, pe care el l-a si explicat si baietii l-au inteles. Oricum gestul nu a deranjat pe absolut nimeni.

Ce doreati sa transmiteti prin acel banner?

Ala era doar jumatate din mesaj. Textul intreg era "Dorinta fanilor umbrita de mirajul banilor" prin care suporterii au vrut sa spuna ca jucatorilor nu prea le mai pasa de nimic, decat de bani.

Acest gest a insemnat schimbarea relatiilor intre galerie si jucatori/echipa?

Nu. Absolut deloc. Un mesaj, doua in care sa ne aratam supararea poate sa apara oricand.

Chiar si la meciul cu Lyon?

Da, dar nu se pregateste ceva. Vom incuraja echipa cum stim noi mai bine.

O coregrafie speciala se va face?

Da, dar nu pot sa zic detalii despre asta. Se va vedea pe stadion.

Exista sondaje facute pe diverse site-uri in care se arata ca mai mult de jumatate dintre suporteri doresc plecarea lui Lacatus de la echipa. Despre Lacatus ce parere exista in galerie, in peluze?

Impartita. 100% e ca toti il respectam. Cititorii si cei care scriu pe diverse site-uri si raspund la sondaje nu sunt prea reprezentativi pentru stelisti. Si clar nu au nicio legatura cu cei care pun mult suflet. In peluze procentul e mult, mult mai mic. Nasol e ca pana acum era aproape inexistent.

Exista posibilitatea ca in Ghencea se se strige "Demisia"?

Cu Laca niciodata. Pot sa mai apara voci, dar nu sa se strige.

Relatia suporterilor cu Gigi Becali cum este?

Aproape inexistenta. El ne lasa in pace, nu mai vorbeste de noi, iar noi il ignoram. Daca apare ceva de discutat, avem un dialog normal.

A fost o intelegere intre voi si patron, sau doar asa s-a intamplat?

Hmm, greu de spus. Am avut o discutie in care am zis noi ca ar fi mai bine sa nu mai vorbeasca despre suporteri, noi sa nu mai injuram, dar nu e o intelegere. Adica am zis fiecare ce am crezut si a dus la asta.

Onlinesport: Irina Maxim


Exclusiv | Suporterii Stelei nu sunt in razboi cu echipa