Liga 1

Anton Dobos este in continuare in coma, insa starea sa este stabila

Fostul international Anton Dobos, care a suferit un grav accident rutier sambata noapte, se afla in continuare in coma, dar starea sa este stabila, a anuntat luni medicul Stefan Florian, de la Spitalul Judetean din Cluj, transmite corespondentul NewsIn.
"Momentan starea sa este stabila si se afla in continuare sub observatie. Il tratam in continuare aici si nu va veni niciun specialist de la Viena. Inca nu ne putem pronunta exact in acest moment", a declarat, luni, seful sectiei de neurochirurgie, medicul Stefan Florian, cel care l-a si operat pe Anton Dobos.

In cursul diminetii, in jurul orei 7:00, fostul international a iesit pentru scurt timp din coma, insa si-a pierdut din nou cunostinta. Anton Dobos este vegheat la spital de sotia sa, Georgiana, si a fost vizitat in cursul zilei de luni de mai multi prieteni apropiati, printre care si antrenorul Stelian Gherman.

In noaptea de sambata spre duminica, Dobos a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, in timp ce se afla la volanul masinii sale. El se intorcea cu masina personala, marca Mercedes, de la Targu Mures si, la cateva sute de metri de locuinta sa din Cluj, s-a izbit violent de o autoutilitara parcata pe Calea Turzii. "Accidentul s-a produs in jurul orei 03:20. Se pare ca Dobos a adormit la volan, a patruns pe contrasens si a lovit o autoutilitara Iveco, iar apoi trei tuburi de canalizare. Dupa accident, Dobos era constient", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, inspectorul principal Raluca Seucan.  

Fostul international a ajuns la camera de garda a Spitalului Judetean in jurul orei 03:45 si a fost intubat. Ulterior, Dobos si-a pierdut cunostinta si a fost transferat la sectia de neurochirurgie, unde a suferit o interventie chirurgicala.

NewsIn


Anton Dobos este in continuare in coma, insa starea sa este stabila