Liga 1

'Vopsit', Lobont e gata de AC Milan. Goian trateaza cu Dinamo Kiev

Dupa plecarea lui Dica la Catania, alte doua mutari importante pot avea loc in fotbalul romanesc. Giovani Becali este pregatit sa lichideze stocul jucatorilor cei mai buni aflati la acest moment in Liga 1.
Giovani l-a adus pe Lobont in Romania, din Italia, acolo unde nu prea mai era bagat in seama. L-a 'vopsit' pe Lobby cu ajutorul unor prestatii bune la Dinamo si mai ales la echipa nationala, cu ocazia EURO 2008.

Lobont este acum gata de vanzare, straluceste in soare. Dinamo a discutat plecarea sa la AC Milan, cu Carlo Ancelotti prezent la Bucuresti.

Este insa o problema. Dinamo vrea peste 5 milioane de euro pentru portarul sau, AC Milan este pregatita sa ofere doar la jumatate.

Situatia lui Goian este mai simpla. Giovani i-a facut lobby in Ucraina, la Dinamo Kiev, iar Gigi Becali a purtat negocieri asidue la inceputul acestei saptamani cu oficialii ex-sovietici.

Goian vrea sa prinda un tren in Vest, dar acolo biletele sunt scumpe si 'sefii de gara' nu prea se uita la el. Gigi Becali vrea pentru Goian, asa cum a declarat recent, peste 10 milioane de euro. Cum aceasta suma este mai mult fantezista pentru valoarea jucatorului, Becali stie si va accepta undeva la jumatate suma oferita de Dinamo Kiev.

Onlinesport


'Vopsit', Lobont e gata de AC Milan. Goian trateaza cu Dinamo Kiev