Liga 1

MM pune umarul si opreste CFR-ul pentru Steaua

Liderul s-a impotmolit si in fata Unirii Urziceni, revelatia acestui campionat, terminand la egalitate in deplasare, scor 1-1, ultimul meci al etapei a 28-a. Golurile au fost inscrise de Cristian Danalache pentru Unirea si Dani, de la fostul lider al Ligii 1, care paraseste aceasta pozitie predandu-i stafeta Stelei.
Meciul a inceput cum nu se poate mai bine pentru echipa antrenata de Ioan Andone: corner executat de Trica, iesire gresita a lui Bogdan Stelea si 1-0 pentru CFR, Dani inscriind cu capul in poarta parasita de "Arnold".

Unirea nu a renuntat sa spere si Danalache, la a doua sa incercare dupa "capul" peste transversala din minutul 9, a restabilit egalitatea pe "Tineretului" dintr-o deviere nefericita finalizata cu un sut plasat fara sperante pentru Eduard Stancioiu (11).

Repriza secunda a debutat sub semnul echilibrului, Bogdan Stancu doborand "recordurile" cu un sut la poarta lui Eduard Stancioiu dupa trei sferturi de ora in care cele doua echipe nu au facut nimic altceva decat sa se anuleze reciproc si, cum niciun fundas nu a gresit flagrant, numarul de suturi pe poarta a ramas acelasi stabilit in minutul 11 odata cu golul lui Cristian Danalache.

Pana in final nu am mai consemnat nimic din punct de vedere fotbalistic. Balanta s-a inclinat spre partea extrasportiva, asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp antrenorul Dan Petrescu, cel care parea rupt din filmele cu nebuni la marginea terenului in timp ce isi facea "numarul" la adresa brigazii de arbitri, dandu-ne inca o data dreptate pentru multele momente in care o spunem mai in gluma, mai in serios ca "Bursul" are mania persecutiei.

Unirea Urziceni: Stelea, Mehmedovic, Galamaz, E. Nicu (L. Balint 46), Bordeanu, Gomes, Burns (Brandan 74), Paduretu, Mara, B. Stancu, Danalache (M. Onofras 66).
Antrenor: Dan Petrescu.

CFR Cluj: Stancioiu, Tony, G. Muresan, Galiassi, Dorsin, Trica (Dubarbier 79), Culio, Leao, Dani, Semedo, Fabbiani (D. Ruiz 71).
Antrenor: Ioan Andone.

Cartonase galbene: Stelea 13, E. Nicu 37, B. Mara 61, J. Burns 68, Bordeanu 76/A. Leao 21, Tony 73, Trica 75

Arbitri: Serea Ionica - Savaniu Marcel si Vidan Adrian.

Onlinesport: Ioan Tarita



MM pune umarul si opreste CFR-ul pentru Steaua