Liga 1

'Realizarile' lui Becali

Evenimentul Zilei de marti contabilizeaza 'realizarile' lui Becali din acest sezon si sustine ca nici Valentin Ceausescu, protectorul Stelei inainte de 1989, n-a fost atat de „prolific“.
Iata „realizarile“ fostului cioban in aceasta primavara fotbalistica:

24 februarie 2008: Poli Iasi - Steaua 2-1. A fost prima si singura data cand Becali a apasat gresit butoanele.

2 martie 2008: Steaua - CFR Cluj 3-1. „Feroviarii“ au fost privati de doua lovituri de pedeapsa, iar ultimul gol al „ros-albastrilor“ a fost marcat din ofsaid. Arbitrul Alexandru Tudor s-a compromis total la acel meci.

8 martie 2008: Pandurii Targu Jiu - Steaua 0-1. Chiar daca au existat voci care au aratat cu degetul spre prestatia unor gorjeni, „butoanele“ n-au fost vizibile.

16 martie 2008: Steaua - Unirea Urziceni 1-0. Arbitrul Ionel Ivan a stat aproape tot meciul cu mana pe butonul rosualbastru. N-a vazut doua penalty-uri pentru oaspeti si nici faultul grosolan la portar care a precedat golul lui Habibou. Inainte de aceste grozavii comise impotriva ialomitenilor, Ivan n-a sesizat un alt penalty ce trebuia acordat gazdelor. A fost singura greseala contra „ros-albastrilor“.

20 martie 2008: Rapid - Steaua. Pe teren a fost 1-0 pana in minutul 73. Atunci a aparut bricheta care l-a lovit in cap pe Alexandru Deaconu. Dupa opt zile si o sedinta de noua ore, Comisia de Disciplina a decis: 3-0 la „masa verde“ pentru Steaua.

23 martie 2008: Steaua - UTA 2-1. Cand a fost convins ca n-are nevoie sa intervina, Becali a trait cele mai mari emotii. „Ros-albastrii“ au invins cu un gol marcat in prelungiri.

30 martie 2008: FC Vaslui - Steaua 0-1. „Cine spune ca a fost blat nu exagereaza“, a spus Adrian Porumboiu. Fostul arbitru si-a atacat dur jucatorii si l-a dat afara pe antrenorul Dorinel Munteanu.

Mai multe detalii pe EVZ.


'Realizarile' lui Becali