Liga 1

5-0 pentru Steaua

Desi printre cei cinci membrii Comisiei de Disciplina a FRF s-au aflat aparent persoane care simpatizau cauza Rapidului, la finalul celor noua ore de sedinta toti au votat pentru Steaua informeaza surse care isi doresc pastrarea anonimatului pentru Onlinesport.ro.
Voturile Comisiei de Disciplina in cazul partidei Rapid - Steaua au mers in unanimitate pentru victoria la masa verde pentru Steaua. Sedinta de vot a fost publica, in sala ramasesera numai membrii Comisiei, iar fiecare si-a exprimat pe fata optiunea. La ora 1:40 s-a anuntat pentru presa verdictul.

Avocatul Rapidului, Gheorghe Florea, a apelat continuu la evenimentele similare de la meciul Valencia - Deportivo la Coruna din campionatul Spaniei. Partida a fost intrerupta, dar Liga Spaniola a decis continuarea acestuia din minutul in care se oprise. Exemplul nu a fost elocvent pentru Comisie.

Comisia de Disciplina a FRF a decis, vineri, dupa o sedinta care a durat mai bine de 9 ore, ca Rapid sa piarda meciul cu Steaua la masa verde si sa dispute urmatoarele doua meciuri de pe teren propriu cu portile inchise, la care se adauga si o sanctiune financiara in valoare de 53.500 de lei. Hotararea Comisiei a venit ca urmare a faptului ca arbitrul Alexandru Deaconu a intrerupt derby-ul Rapid-Steaua in minutul 74, dupa ce a fost lovit in cap cu o bricheta aruncata din tribuna.

Onlinesport


5-0 pentru Steaua