Liga 1

Andrei Cristea catre Becali: 'Aveam obligatia sa te fac campion'

Andrei Cristea, fostul jucator al Stelei, acum la Poli Iasi, cel care a marcat unicul gol al partidei jucate de moldoveni sambata seara contra lui CFR Cluj, l-a sunat pe Gigi Becali, dupa meci, si i-a spus cateva vorbe.
Becali a mentionat ca a fost sunat dupa meciul Poli Iasi-CFR Cluj, scor 1-0, de marcatorul golului victoriei, fostul stelist Andrei Cristea. "Am o obligatie morala fata de dumneata, m-ati ajutat cel mai mult, am avut cea mai mare ambitie sa bat pe CFR. Dupa ce am batut Steaua, aveam obligatia sa te fac campion. Saptamana asta te-am facut campion", a dezvaluit Becali ce i-a spus Cristea.

Gigi Becali nu a vrut sa comenteze foarte multe despre meciul de la Iasi, lasand sa se inteleaga ca are informatii despre anumite lucruri petrecute pe teren. "Ce s-a intamplat cu unii...Ilie (n.r. - catre fostul international Ilie Dumitrescu, aflat in studio), cand erai jucator nu ti se intampla sa ti se mai spuna pe teren: las-o si tu mai moale, bai Ilie, lasati-o si voi mai moale, ca suntem la retrogradare...", a spus el.


Andrei Cristea catre Becali: 'Aveam obligatia sa te fac campion'