Liga 1

Stelea: ''S-a urcat pe mine''

Portarul echipei Unirea Urziceni, Bogdan Stelea, a declarat, duminica seara, ca, in opinia sa, la golul victoriei formatiei Steaua, din meciul direct, a fost fault in atac chiar asupra lui si a subliniat ca ialomitenii ar fi trebuit sa primeasca si un penalti.
"Noi am avut ocaziile noastre, am senzatia ca am avut si un penalti clar. La golul lor, din punctul meu de vedere, a fost fault la mine, pentru ca, dupa ce am aparat lovitura de cap, am vrut sa ma ridic, pentru ca mi-am dat sema ca mingea s-a dus sus si atunci s-a urcat pe mine. Parerea mea, cred ca a fost fault. Vorbim de doua faze punctuale, care puteau schimba scorul partidei. Una peste alta, au avut multe ocazii de a marca. Mergem inainte", a spus Stelea.

Jucatorul Bogdan Mara a declarat ca era normal ca Steaua sa domine meciul. "Cred ca am facut un meci destul de bun, ne-am aparat si am avut destule sanse pe contraatac. Sincer, cred ca a fost fault la Stelica, putea sa ne dea si un 11 metri. Trebuie sa ne revenim repede pentru meciul urmator", a afirmat Mara.

Unirea Urziceni a pierdut, cu scorul de 0-1, meciul cu Steaua, contand pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

Steaua a marcat golul victoriei in minutul 83, prin Habib Habibou, aflat la prima sa reusita de la transferul la gruparea din Bulevardul Ghencea. Mendoza a executat o lovitura libera de la peste 25 de metri, Dica a reluat cu capul din 5 metri, Stelea a respins in fata, insa numai pana la Habibou, care a inscris de langa Galamaz. Habibou si-a scos tricoul pentru a sarbatori si a fost avertizat.

Mediafax


Stelea: ''S-a urcat pe mine''