Liga 1

4.000 de aradeni vor incuraja pe UTA la Timisoara

Derby-ului Banatului dintre Poli si UTA a inceput deja pentru suporterii celor doua echipe. Biletele s-au pus in vanzare in urma cu circa trei ore, iar agitatia este foarte mare. Oficialii timisoreni sustin ca stadionul se va umple cu siguranta, chiar daca echipa din Arad este abia pe locul 16. "Nu conteaza locul din clasament, arenele de la Timisoara si Arad sunt mereu pline cand se intalnesc cele doua echipe, pentru ca rivalitatea este foarte mare, comparabila cu cea dintre Steaua si Dinamo".

Interesul in jurul meciului este urias si la Arad, desi UTA a inceput extrem de prost acest an, cu doua infrangeri pe teren propriu si cu doar un singur punct acumulat in trei etape, fiind pe locul 16, retrogradabil in esalonul secund. “Este ultima lor sansa sa se reabiliteze in fata noastra. Stiu si ei lucrul asta si suntem convinsi ca vor face tot ce le sta in putinta pentru a invinge in acest meci foarte important pentru noi. Practic, este un joc cat un campionat pentru UTA”, ne-a declarat un lider al galeriei aradene.

Le dau doar 1.500 de tichete, aradenii vor mult mai multe!

Poli vrea sa ofere suporterilor aradeni in jur 1.500 de tichete, adica 5% din capacitatea stadionului Dan Paltinisanu. Fanii echipei antrenate de Marin Barbu vor sa vina insa in numar mult mai mare, asa cum au procedat si in turul sezonului trecut, cand au avut loc incidente grave intre fanii celor doua echipe inaintea jocului. “I-am batut pe strazi, in tribune, dar si pe teren”, spunea Marian Iancu dupa acel joc, castigat de Poli cu 2-0. Astfel, aradenii intentioneaza sa isi cumpere bilete la meci chiar din Timisoara, in plus fata de biletele care vor fi oferite ca reciprocitate de conducerea lui Poli.

Se estimeaza ca biletele se vor epuiza pana vineri, cu o zi inaintea jocului (sambata, ora 18:30, National TV), mai ales ca acestea nu sunt deloc scumpe: 7 lei peluze, 12 lei tribuna I si tribuna II, respectiv 20 lei tribuna 0.

Ramaneti pe Onlinesport.ro, derby-ul Poli - UTA va fi prefatat cu reactii din ambele tabere in zilele urmatoare, urmand sa va prezentam si povestea meciului din tur, cand timisorenii s-au impus la Arad cu 3-2, la capatul unui meci dramatic.

Onlinesport: Andrei Preotu



4.000 de aradeni vor incuraja pe UTA la Timisoara