Liga 1

Asistentul care s-a bucurat la CFR Cluj - Craiova nu a vazut autul lui Badoi si hentul lui Canu

Asistentul Sovre s-a bucurat nevoie mare la golul de 1-0 marcat de CFR Cluj cu Universitatea Craiova, in etapa 20 a Ligii 1. Tot el a fost cel care nu a observat in etapa 22 autul din care Badoi a centrat pentru unicul gol al partidei Rapid - Poli Timisoara.
Imaginea surprinsa de Antena 1 (click pentru imaginea mare) arata cum Sovre rade concomitent cu Andone la golul de 1-0 al lui CFR Cluj in meciul cu Universitatea Craiova, castigat de ardeleni cu un 4-1 lejer.

Explicatia acestui gest ar putea fi, insa, cu totul alta, si nu aceea ca Sovre este neaparat fan CFR. Se pare ca Andone i-ar fi reprosat asistentului Sovre o lovitura libera acordata prea usor pentru Craiova, dupa aceasta Andone i-ar fi zis acestuia ca a procedat bine pentru ca a urmat contraatacul si apoi golul echipei sale.

Tot Sovre a fost cel care nu a observat centrarea trimisa de Valentin Badoi, din aut (captura Kanal D), pentru lovitura de cap a lui Karamian, transformata in gol, gratie careia Poli Timisoara a castigat contra Rapidului in etapa 22 a Ligii 1, taind seminificativ din sansele giulestenilor de a mai spera la titlu.

In plus, asistentul Sovre a ramas impasibil la o faza din minutul 69, cand Gabriel Canu a facut un hent vizibil din luna la marginea careului de 16 metri. Cristi Balaj era mascat la acea faza, iar jucatorii Rapidului s-au indreptat catre asistent pentru a-i cere sa ridice fanionul, insa acesta n-a schitat nici un gest. La sfarsitul meciului, Rednic a gasit explicatia pentru nesemnalizarea hentului. "Ce sa vada asta? N-a vazut el la doi metri in fata lui un aut si vedea pana acolo?", a spus Rednic.

Acest lucru nu inseamna ca Sovre este fan CFR, ci este posibil ca plasamentul asistentului sa nu fi fost ideal la acea faza. Intrebarea ramane, insa: de ce mai este arbitru asistent, daca nu se plaseaza bine?

Rezultatul ramane 1-0 pentru Poli Timisoara, ceea ce taie considerabil sansele Rapidului de a urmari in clasament pe CFR, giulestenii fiind singura echipa care mai spera sa ramana in coasta liderului.

Pentru cine crede in coincidente...

Onlinesport


Asistentul care s-a bucurat la CFR Cluj - Craiova nu a vazut autul lui Badoi si hentul lui Canu