Liga 1

Dumitru Dragomir ii baga mana in buzunar lui Copos

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat duminica, la finalul turneului de juniori "Cupa Mos Craciun", ca rapidistii Sapunaru si Marius Constantin merita salarii mai mari, iar George Copos ar fi bine sa le indeplineasca dorintele pentru a-i pastra in Giulesti.

"Copos sa le dea bani mai multi lui Sapunaru si Marius Constantin. Sunt jucatori valorosi, si ca sa-i tii trebuie sa cheltuiesti mai mult", a declarat Dumitru Dragomir, care l-a sfatuit pe patronul Stelei, Gigi Becali, sa-i vanda pe Zapata si Goian: "Orice om are un pret. Goian si Zapata sunt buni pentru ca au preturi mari. Eu pe ei i-as da".

Reactia lui Dragomir a venit ca urmare a faptului ca Marius Constantin si Cristian Sapunaru sunt nemultumiti de salariile pe care le au la Rapid: 100.000 de euro, respectiv 80.000 de euro.

Dragomir a comentat si promovarea centralului Alexandru Tudor in Premier Class, a doua grupa valorica a UEFA, spunand ca aceasta era normala, dupa ce nationala s-a calificat la EURO 2008: "Cand echipa nationala a castigat seria preliminara si va participa la EURO, era normal ca si un arbitru roman sa fie promovat in a doua grupa valorica. Tudor e un arbitru bun, care nu prea a gresit in ultimii doi ani".

Presedintele Ligii a mai spus ca unele promovari ale arbitrilor romani in Liga I au fost gresite: "S-a gresit la inceput cand au fost promovati cativa arbitri tineri care nu au dat randament. Acum se ocupa altcineva de asta. Nimeni nu l-a contestat pe Lupescu, eu chiar l-am aparat, dar va spun ca oricine va face delegarile va ajunge la un moment dat sa fie contestat de conducatorii de club".

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si presedintele FRF, Mircea Sandu, au asistat duminica la finalele turneului de juniori "Cupa Mos Craciun". Cei doi oficiali a u premiat echipele castigatoare ale turneului de mini-fotbal in sala rezervat juniorilor nascuti in anii 1996, 1997 si 1998.

Astfel, clasamentul final al competitiei a fost urmatorul:

GRUPA 1996: 1. Sportul Studentesc; 2. FC Bucharest; 3. Luceafarul Bucuresti.

GRUPA 1997: 1. Juventus Bucuresti; 2. Cutis Bucuresti; 3. Luceafarul Bucuresti.

GRUPA 1998: 1. Luceafarul Bucuresti; 2. Juventus Bucuresti; 3. Sportul Studentesc.

Castigatoarele au fost premiate cu 1.000 de lei, ocupantele locului doi cu 700 de lei, iar formatiile clasate pe pozitia a treia cu cate 500 de lei. Fiecare ocupanta a podiumului a mai primit si cate un sac de mingi.

NewsIn



Dumitru Dragomir ii baga mana in buzunar lui Copos